26 feb 14:00
01 maa 10:00
09 maa 17:00

Rouw-verwerkingsgroep

Wil Hand, verpleegkundige en toegerust met cursussen bij het Landelijk Steunpunt Rouwverwerking organiseert samen met Bea van Oudenaaren rouwverwerkings- en contactgroepen, waarin nabestaanden met elkaar over de veranderingen in hun leven kunnen praten en elkaar tot steun kunnen zijn.
In deze rouwverwerkings- en contactgroep zullen nabestaanden elkaar ontmoeten als lotgenoten, bij wie zij begrip, herkenning en erkenning vinden. Zij zullen ervaringen uitwisselen en elkaar op gedachten en ideeën brengen. Zij zullen ontdekken dat zij niet alleen staan in hun verdriet.
De rouwverwerkings- en contactgroep komt 7 keer bij elkaar inclusief een kennismakingsgesprek. De groep komt op maandagmiddag van 14.00-16.00uur bij elkaar in boekwinkel “Het Kruispunt”. Kruisweg 1067a. De groep start op 15 januari 2018 om 14.00 uur in boekwinkel Het Kruispunt

De daarop vlg data zijn 22-29 januari 12-26 februari en 12 maart

Heeft u vragen/ bent u geïnteresseerd neem dan contact op met het parochie secretariaat tel: 023 5638145 dagelijks tussen 9 en 12 uur of mail naar: secretariaat@joannesdedoper.nl
Wil Hand neemt dan contact met u op.