KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

25 jun 14:00
Bijbelse tuin
29 jun 18:00
het Fundament
01 jul 11:00
Slavernij Monument
03 jul 11:45
04 jul 19:30
Parochiehuis
06 jul 18:00
het Fundament
08 jul 17:30
Bijbelse tuin
08 jul 17:30

www.raadvankerken.nl

Kerq-café over Duurzaamheid

Zondag 17 november trappen we het nieuwe KERQ Caféseizoen af met een interactieve middag over duurzaamheid.

Tijdens KERQ Café gaan we met elkaar in gesprek, in borrelsetting, over actuele thema`s die ons bezig houden. Deze keer zullen een aantal stellingen worden voorgelegd over wat je zelf kan doen om duurzamer te leven.

Deze middag wordt mede begeleid door het centrum van Duurzaamheid Haarlemmermeer, het NMCX. Bij deze onafhankelijke stichting kunnen bewoners, bedrijven en onderwijsinstellingen terecht met vragen en advies over natuur, milieu, klimaat en duurzaamheid.

Iedereen tussen 25-45 jaar, of wie zich zo voelt, is op zondag 17 november van harte welkom in Het Brandpunt (Hoofdweg 770). Aanvang: 15.30 uur. Toegang gratis.