Omgaan met verlies

Wie mis je? Wat is er in jouw leven veranderd door dit gemis? Wat geeft je veerkracht en wat juist niet? Drie avonden om met elkaar van gedachten te wisselen en (h)erkenning te vinden. Voor wie een partner, (groot)ouder, broer/ zus of (klein)kind verloor.
Wanneer een geliefde overlijdt, staat je leven op de kop. Naarmate de tijd verstrijkt vraag je er minder aandacht voor in je omgeving, maar de behoefte om te vertellen is er niet minder om. In een kleine groep delen we verhalen van verdriet, geluk, hoop en gemis. Zo houden we herinneringen levend en hervinden we zin.
De groep staat open voor maximaal 6-8 deelnemers.
Bij voldoende belangstelling draait de gespreksgroep volgens hetzelfde programma nogmaals op maandagavond 18 januari, 1 en 15 februari 2021.
Gespreksleiders: ouderling en verzorgende Ineke Vries en predikant en verliesbegeleider Arie de Winter.

Data, tijd, locatie

Dinsdag 3 en 17 november, 1 december 2020