01 jul 00:00

Voorstelling
Kees van der Zwaard
op 17 oktober in Aalsmeer

– Op donderdag 17 oktober is de voorstelling van toneelmaker en predikant Kees van der Zwaard – geboren en getogen in Aalsmeer te zien in de Doopsgezinde Kerk in Aalsmeer.
De Open Hof Kerk Aalsmeer en de Doopsgezinde Gemeente werken samen om deze eenmalige voorstelling mogelijk te maken.
De dag dat God 10 jaar werd’ vertelt het verhaal van Kees, die 10 jaar is en uit een protestants nest komt. Kees zit op de School met den Bijbel. Zijn hoofd zit vol verhalen, en met bezorgdheid over de wereld. De wereld, die hij natuurlijk wil redden. Kees droomt van een wereld die klopt. En over zichzelf als held. Tot zijn vader zegt: dromen zijn niet rendabel. Zoveel verhalen in dat kleine koppie. Hoe overleeft het kind tussen droom en realiteit?
Plaats: Doopsgezinde kerk aan de Zijdstraat 55, Aalsmeer (centrum)
Parkeren kan op het nabij gelegen Praamplein.
Tijd: Koffie/thee vanaf 19.30 uur;
Voorstelling vanaf 20 uur.
Kaarten: te koop bij de kerk, € 5,- per stuk, inclusief koffie/thee.

Meer informatie: www.dgaalsmeer.nl.

Over de voorstelling: www.keesvanderzwaard.nl/portfolio/de-dag-dat-god-10-jaar-werd

Kaarten: te koop bij de kerk, € 5,- per stuk, inclusief koffie/thee.

Meer informatie: www.dgaalsmeer.nl