29 sep 14:00
Parochiehuis
10 okt 14:00

Repair Cafés voorzichtig weer open

Op 16 september gaat Repair Café Hoofddorp, in De Ark, Muiderbos 36 in Hoofddorp-Overbos, weer van start, na een lange corona-pauze. Wel gebeurt dat met strikte regels, gebaseerd op de RIVM-voorschriften en het Arkprotocol. Daarin staat vooral de 1,5 m centraal, verder het voorkomen van groepjes.
Klanten moeten buiten wachten en worden door de gastvrouwen/heren om de beurt naar binnen gebracht. Ook binnen worden ze steeds begeleid en mogen niet zelf gaan rondlopen. De reparaties vinden plaats in de kerkzaal, waar ruimte en ventilatie genoeg is.
Het is van belang dat deze regels worden opgevolgd voor ieders veiligheid en gezondheid.
Als een reparateur dat wil, dragen zijn klanten een mondkapje. Het Repair Café verstrekt die zo nodig.
Twee praktische tips:
- Kom niet allemaal meteen om 13.30 uur, vaak is het later rustiger, bv. tegen 15.00 uur.
- Zie je een rij voor De Ark? Kom dan wat later terug!
Lees meer over openingstijden en alle veiligheidsmaatregelen op: www.repaircafehaarlemmermeer.nl