Parochiehuis
14 jan 14:00
Parochiehuis
21 jan 20:00

Catechesegroep Gehandicapten nog niet van start

We zijn jullie

Zo begon een briefje aan de deelnemers van de Catechesegroep Gehandicapten.

De groep is het seizoen 2020/2021 niet gestart omdat de anderhalve-meter-maatregel niet kon worden gegarandeerd voor de deelnemers, de chauffeurs en de begeleiding van de groep. In Het Brandpunt zouden de tafels wel ver uit elkaar kunnen worden gezet, maar het is niet zo gezellig om ver uit elkaar te zitten. Ook de verstaanbaarheid gaat dan een rol spelen, waardoor het luisteren naar het verhaal en naar elkaar lastiger wordt. Bovendien mag er niet gezongen worden, wat toch echt een heel belangrijk deel van de avonden is.

Organisatoren André en Helma, Tineke, Trudy en Gerda hebben deze beslissing met pijn in het hart moeten nemen. Ze hopen dat het er voor het tweede blok anders uit zal zien zodat er op dat moment besloten kan worden om weer te starten.

Meer weten over de Catechesegroep gehandicapten? Neem dan contact op met Gerda van der Wal, gehandicapten-catechese@kerkeninhoofddorp.nl.