Catechesegroep gehandicapten Hoofddorp

Het jaarthema is “Moet je horen”

Naar aanleiding van een kinderbijbel van Nico ter Linden. Er is in eerdere seizoenen al vaker een kinderbijbel gekozen als uitgangspunt voor de verhalen.
We gaan met elkaar in gesprek over verhalen uit deze kinderbijbel, die we dan in thema’s bij elkaar proberen te zetten. Naast het vertellen van de verhalen gaan we ook met elkaar in gesprek over wat er leeft in ieders leven, waarbij de deelnemers iets kunnen aandragen voor de voorbeden. De verwerking van de verhalen zal merendeel in de vorm van kleurplaten zijn, maar we proberen ook wat andere verwerkingen te vinden.

We komen bij elkaar voor de catecheseavonden op dinsdagavonden van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur in het Brandpunt, Hoofdweg 770.

Het programma bestaat uit 4 blokken. Elk blok staat onder leiding van een voorganger en het blok wordt afgesloten met een dienst in de kerk van die voorganger.
Vanwege de coronamaatregelen is het seizoen voor 2020/2021 nog niet gestart. Het bleek niet mogelijk omdat de anderhalve-meter-maatregel niet kon worden gegarandeerd voor de deelnemers, de chauffeurs en de begeleiding van de groep. Ook zingen kan nog niet en dat is toch wel een belangrijk onderdeel van de avonden.
Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers. Neem daarvoor contact op met Gerda van der Wal (023-5630997).

Ook nieuwe chauffeurs om de deelnemers te rijden zijn van harte welkom, vooral iemand die een rolstoelbusje heeft/kan rijden. Neem daarvoor contact op met Trudy van Wijngaarden (023-5627943)
Voor een een uitgebreid artikel over deze catechesegroep KLIK HIER
contactadres: Gerda van der Wal