KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

29 jan 13:30
10 feb 14:00
14 feb 20:00
De Lichtkring
15 feb 20:00
01 maa 20:00
02 maa 18:15
09 maa 18:15

www.raadvankerken.nl

Voorjaarsprogramma 2022

Het voorjaarsprogramma is uit. Ook dit voorjaar kunt u weer deelnemen aan tal van (veelal gratis) workshops, gespreksgroepen en andere activiteiten.
Het programma is nog niet compleet, maar wordt de komende periode steeds aangevuld met nieuwe activiteiten. Hou deze websitel in de gaten of neem een (gratis) abonnement op de nieuwsbrief.

Bekijk het Voorjaarsprogramma

Oecumenische lezing

Om de oecumene in Hoofddorp impulsen te geven, organiseert de Raad van Kerken Hoofddorp op maandag 14 februari een Hoofddorpse Oecumenelezing. Dit jaar zal Miranda Klaver de Hoofddorpse Oecumenelezing verzorgen. Zij vertelt over hoe in Nederland (en wereldwijd) de Evangelische beweging en Pinksterbeweging kerken en gelovigen veranderen. Positief en misschien soms ook wel negatief.

Nieuwsbrief
Met een abonnement op de vernieuwde (gratis) nieuwsbrief van de Raad van Kerken bent u als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via nieuwsbrief@kerkeninhoofddorp.nl