KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

Joannes de Doper
het Fundament
06 jan 17:00
Doopsgezinde Kerk
12 jan 14:00
09 feb 14:00

www.raadvankerken.nl

Kerstgroepententoonstelling

Veel mensen hebben een kerstgroep in huis. Er zijn ook mensen die kerstgroepen verzamelen. En wat is er dan leuker dan rond de kerstdagen een tentoonstelling bezoeken waar de kerststal centraal staat?

Het Fundament onder de H. Joannes de Doperkerk biedt dit jaar onderdak aan een bijzondere tentoonstelling: een grote verzameling van ruim 100 kerstgroepen. Deze groepen zijn eigendom van mevrouw Bottema, lid van de ‘Vereniging van vrienden van de Kerstgroep’, die kerstgroepen uit diverse landen verzamelt.

Van 17 t/m 31 december 2022
Openingstijden: dagelijks van 13.30-17.00 uur
Eerste kerstdag gesloten.

Vredesvespers voor Oekraïne

De Raad van Kerken organiseert opnieuw een serie Vredesvespers. In deze vieringen bidden wij om recht en vrede in Oekraïne. De vieringen beginnen om 17.00 uur en duren ongeveer 20 minuten.

Eerstvolgende vespers:

Vrijdag 2 december Joannes de Doperkerk Kruisweg 1071

Vrijdag 6 januari Doopsgezinde kerk
Hoofdweg 691

Najaarsprogramma 2022

Het seizoen loopt ten einde. Er wordt inmiddels gewerkt aan het volgende programma dat in het voorjaar van 2023 van start gaat. In het najaarsprogramma 2022 staan nog een aantal boeiende bijeenkomsten vermeld, dus kom u in deze koude tijden verwarmen bij een van deze activiteiten.
Kijk in het bijgewerkte najaarsprogramma wat er nog te doen is tot half januari:

Najaarsprogramma pdf
Nieuwsbrief
Met een abonnement op de vernieuwde (gratis) nieuwsbrief van de Raad van Kerken bent u als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via het aanmeldformulier of stuur een mail naar nieuwsbrief@kerkeninhoofddorp.nl