KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

23 jan 14:00
24 jan 20:00
De Lichtkring
27 jan 20:00
29 jan 13:30
10 feb 14:00
Parochiehuis
14 feb 20:00
De Lichtkring
15 feb 20:00

www.raadvankerken.nl

Week van gebed voor de eenheid 2022

Elk jaar in januari wordt over de hele wereld gebeden voor de eenheid van de christenen en de kerken. Steeds wordt deze gebedsweek door een andere kerk voorbereid. Dit jaar hebben kerken uit het Midden Oosten gebeden gemaakt.
Ook in Hoofddorp bidden we al jarenlang mee door middel van gebedsbijeenkomsten op een avond door de week. De afgelopen jaren is daar iets bijzonders bij gekomen. We bidden samen met christenen uit de hele Haarlemmermeer. Afgelopen jaar konden de live-bijeenkomsten niet doorgaan. In plaats daarvan kwamen we online bij elkaar. Dat was bijzonder mooi: met wel iedere keer 50 deelnemers baden we elke avond via Zoom. Hieronder ziet u het schema zoals dat bedoeld was: elke avond vanuit een andere locatie. Maar omdat alles waarschijnlijk online zal zijn geeft dit schema vooral aan welke kerk de online bijeenkomst voorbereidt. Geef u dus vooral op via weekvangebed@solcon.nl, dan krijgt u de Zoom-links voor elke avond toegestuurd.

Vanuit Hoofddorp heeft de gebedskring van de Marktpleinkerk samen met de Arabische Alliance-Church de gebedsbijeenkomst voorbereid. Ook dat is een bijzondere samenwerking.

De online bijeenkomsten komen vanuit:
16 januari: Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug
17 januari: De Oase, Liesbos 28, Hoofddorp
18 januari: Ontmoetingskerk, Werf 2, Rijsenhout
19 januari: Marktpleinkerk, Marktplein 96, Hoofddorp
20 januari: Crosspoint, buurtcentrum Sandestein 42, Nieuw-Vennep
21 januari: De Witte Kerk, Hoofdweg 1316, Nieuw-Vennep
22 januari: De Meerkoet, Krabbescheerstraat 1, Lisserbroek
23 januari: Verbondskerk, Vijfhuizerweg 959, Vijfhuizen

Aanvang: 19.30 uur.

Voorjaarsprogramma 2022

Het voorjaarsprogramma is uit. Omdat het al dan niet doorgaan van activiteiten het organiseren lastig maakt, is het programma nog niet helemaal volledig. Het wordt de komende periode steeds aangevuld met nieuwe activiteiten. Hou deze websitel in de gaten of neem een (gratis) abonnement op de nieuwsbrief.
Bekijk het Voorjaarsprogramma

Nieuwsbrief
Met een abonnement op de vernieuwde (gratis) nieuwsbrief van de Raad van Kerken bent u als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via nieuwsbrief@kerkeninhoofddorp.nl