KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

De Lichtkring
Joannes de Doper
Parochiehuis
het Fundament
06 jan 17:00
Doopsgezinde Kerk
12 jan 14:00
Parochiehuis

www.raadvankerken.nl

Film: Adam, waar ben je?

Prachtige film over een monnikenrepubliek op het Griekse Athos. De Oekraïense filmmaker Alexander Plyska maakte een poëtisch portret van deze gemeenschap: hun bidden en zingen, maar ook hun werk met de koeien in de mist van de ochtend. De film wordt vertoond in De Lichtkring op 29 november, 20.00 uur.
Alexander geeft vanaf 19.30 een toelichting geven op zijn film. Hij verblijft als vluchteling in Europa. De hele opbrengst van de avond gaat naar Oekraïne.

Vredesvespers voor Oekraïne

De Raad van Kerken organiseert opnieuw een serie Vredesvespers. In deze vieringen bidden wij om recht en vrede in Oekraïne. De vieringen beginnen om 17.00 uur en duren ongeveer 20 minuten.

Eerstvolgende vespers:

Vrijdag 2 december Joannes de Doperkerk Kruisweg 1071

Vrijdag 6 januari Doopsgezinde kerk
Hoofdweg 691

Najaarsprogramma 2022

Het seizoen loopt ten einde. Er wordt inmiddels gewerkt aan het volgende programma dat in het voorjaar van 2023 van start gaat. In het najaarsprogramma 2022 staan nog een aantal boeiende bijeenkomsten vermeld, dus kom u in deze koude tijden verwarmen bij een van deze activiteiten.
Kijk in het bijgewerkte najaarsprogramma wat er nog te doen is tot half januari:

Najaarsprogramma pdf
Nieuwsbrief
Met een abonnement op de vernieuwde (gratis) nieuwsbrief van de Raad van Kerken bent u als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via het aanmeldformulier of stuur een mail naar nieuwsbrief@kerkeninhoofddorp.nl