Deelnemende kerken:

Doopsgezinde Gemeente

Protestantse Gemeente

Rooms Katholieke Parochie

Nieuws

Volg ons op Facebook
KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

Agenda

30 apr 14:00
Verzetsmonument
02 mei 14:00
Parochiehuis
11 mei 14:00
Parochiehuis
22 mei 14:00
Doopsgezinde Kerk
31 mei 14:30
Doopsgezinde Kerk

 

SITELINKS
www.raadvankerken.nl
www.destalopdekaag.nl
www.bijbelsetuin.nl
www.boekwinkelhetkruispunt.nl

Home

Uitgelicht

  

Sobere maaltijd 29 maart

Stichting Make a Child Happy zorgt voor een korte vakantie of ‘n dagje eropuit voor kinderen die met armoede, ziekte of andere problemen leven. Zo kunnen kinderen even onbezorgd kind zijn.

De Lichtkring, Lunenburgdreef 70, Hoofddorp

Aanmelden en info

Sobere maaltijden 2023

Vanaf Aswoensdag 22 februari tot Pasen is er zes keer een sobere maaltijd van vegetarische soep en brood bij een van de kerken in Hoofddorp. Tijdens de maaltijden is er aandacht voor een maatschappelijk relevant onderwerp.
De maaltijden vinden altijd plaats op woensdag van 18.00 uur (inloop) tot 19.15 uur (afsluiting

Lees meer

Voorjaarsprogramma 2023

Wat is er de komende tijd te doen in de deelnemende kerken van de Raad van Kerken? Heel veel! Nieuwsgierig? Kijk in de Agenda of download het  voorjaarsprogramma, dat regelmatig wordt aangevuld met nieuwe activiteiten, zoals een bevrijdingswandeling, Sacred dance en een workshop Gospel zingen

Voorjaarprogramma

Oproep woonruimte
‘Thuisgevers’ is een initiatief van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en de gemeente Kampen. Met dit initiatief bieden kerken en maatschappelijke organisaties leegstaand vastgoed aan voor de tijdelijke huisvesting van statushouders. Hiermee neemt de druk op asielzoekerscentra af.

De komende maanden gaan mensen uit kerken en andere maatschappelijke organisaties in Haarlemmeer op zoek naar woonruimte voor statushouders.

Lees meer
Nieuwsbrief
Met een abonnement op de vernieuwde (gratis) nieuwsbrief van de Raad van Kerken bent u als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via het aanmeldformulier of stuur een mail naar nieuwsbrief@kerkeninhoofddorp.nl