KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

25 jun 14:00
Bijbelse tuin
29 jun 18:00
het Fundament
01 jul 11:00
Slavernij Monument
03 jul 11:45
04 jul 19:30
Parochiehuis
06 jul 18:00
het Fundament
08 jul 17:30
Bijbelse tuin
08 jul 17:30

www.raadvankerken.nl

Zomerprogramma 2022

Ook in de zomermaanden is er voldoende te doen voor iedereen die thuisblijft, gezelschap zoekt, de tijd heeft of graag met 'bezinning en verdieping' bezig is. Het zomerprogramma van de Raad van Kerken Hoofddorp biedt een grote variatie aan activiteiten waar iedereen van harte welkom is.
Het programma wordt steeds bijgewerkt. De laatste versie vindt u hier:

Zomerprogramma (pdf)

Herdenking afschaffing slavernij

1 juli is de dag waarop mensen met een Surinaamse of Antilliaanse achtergrond de afschaffing van de slavernij vieren (keti koti = de ketenen verbroken). Er gaan steeds meer stemmen op om er een nationale feestdag van te maken. Ook dit jaar zal er een herdenkingsbijeenkomst zijn bij het slavernijmonument op de hoek Kruisweg/Boslaan.
De herdenking vindt plaats op vrijdag 1 juli om 11.00 uur.

Programma Keti Koti

Zomerconcert

Een goede traditie inmiddels: een zomerconcert, verzorgd door muzikale Arkers. Een uurtje muziek van Beethoven tot Claudia de Breij, gespeeld door Fleur Prinsen, Marjolein Dijkstra en leden van het Ark Orkest.
Toegang vrij.

Datum en tijd
Vrijdag 24 juni 15.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur voor een kopje koffie of thee.

Plaats: De Ark, Muiderbos 36, Hoofddorp

De zonnewijzer van Achaz

Kees van Lent komt op zaterdag 25 juni vertellen over de unieke zonnewijzer van Achaz in de Bijbelse Beeldentuin. Er zijn er maar twee van in Nederland, eentje op de Kaag bij de Stal en eentje in de Bijbelse tuin. En zeker rond de langste dag kun je de werking van deze zonnewijzer zelf ervaren.

Nieuwsbrief
Met een abonnement op de vernieuwde (gratis) nieuwsbrief van de Raad van Kerken bent u als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via nieuwsbrief@kerkeninhoofddorp.nl