Deelnemende kerken:

Doopsgezinde Gemeente

Protestantse Gemeente

Rooms Katholieke Parochie

Nieuws

Volg ons op Facebook
KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

Agenda

03 feb 17:00
De Lichtkring
06 feb 20:00
De Ark
09 feb 14:00
Parochiehuis
03 maa 17:00
Joannes de Doper
06 maa 20:00
De Ark

 

SITELINKS
www.raadvankerken.nl
www.destalopdekaag.nl
www.bijbelsetuin.nl
www.boekwinkelhetkruispunt.nl

Home

Uitgelicht

  

Sobere maaltijden 2023

Vanaf Aswoensdag 22 februari tot Pasen is er zes keer een sobere maaltijd van vegetarische soep en brood bij een van de kerken in Hoofddorp. Tijdens de maaltijden is er aandacht voor een maatschappelijk relevant onderwerp.
De maaltijden vinden altijd plaats op woensdag van 18.00 uur (inloop) tot 19.15 uur (afsluiting

Lees meer

Vredesvespers voor Oekraïne

De Raad van Kerken organiseert een serie Vredesvespers. In deze vieringen bidden wij om recht en vrede in Oekraïne. De vieringen beginnen om 17.00 uur en duren ongeveer 20 minuten.

Eerstvolgende vesper:

Vrijdag 3 februari 2023
De Lichtkring
Lunenburgdreef 76, Hoofddorp

Voorjaarsprogramma 2023

Wat is er de komende tijd te doen in de deelnemende kerken van de Raad van Kerken? Heel veel! Er zijn gespreksgroepen, boekbesprekingen over b.v. ons slavernijverleden, we lezen over parabels en gaan schilderen. Alle informatie is te vinden in ons voorjaarsprogramma, dat regelmatig wordt aangevuld met nieuwe activiteiten.

Voorjaarprogramma

Oproep woonruimte
‘Thuisgevers’ is een initiatief van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en de gemeente Kampen. Met dit initiatief bieden kerken en maatschappelijke organisaties leegstaand vastgoed aan voor de tijdelijke huisvesting van statushouders. Hiermee neemt de druk op asielzoekerscentra af.

De komende maanden gaan mensen uit kerken en andere maatschappelijke organisaties in Haarlemmeer op zoek naar woonruimte voor statushouders.

Lees meer
Nieuwsbrief
Met een abonnement op de vernieuwde (gratis) nieuwsbrief van de Raad van Kerken bent u als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via het aanmeldformulier of stuur een mail naar nieuwsbrief@kerkeninhoofddorp.nl