Parochiehuis
01 feb 20:00
15 feb 20:00

Samen in gesprek over Maria

De figuur van Maria, de moeder van Jezus, staat voor velen het hele jaar door hoog in aandacht, maar dat is zeker in de adventsperiode het geval. Dominee Adri van der Wal laat op donderdag 9 december een reeks uitbeeldingen van Maria zien. Hij zal daarbij toelichten welke theologische achtergronden daarin een rol spelen.

Donderdag 9 december van 14.00-16.00 uur

Parochiehuis Joannes de Doperkerk, Kruisweg 1073, Hoofddorp

Aanmelden
Aanmelden noodzakelijk. Dit kan telefonisch bij Coby Bergsma 023 565 24 00 of per e-mail bij Els van Dongen welzijn@kbo-haarlemmermeer.nl.

Vanzelfsprekend zal aan de dan geldende coronaregels worden voldaan.

Vervoer
Kunt u niet zelfstandig naar het Parochiehuis komen, laat dat dan weten, dan wordt u opgehaald.

Bijeenkomsten 'Samen in Gesprek' worden georganiseerd door de KBO-seniorenvereniging samen met de parochie Joannes de Doper. Voor de koffie/thee vragen we een vrijwillige bijdrage.

Het was een bijzonder jaar

Wat is er op oecumenisch gebied allemaal gebeurd in de verschillende kerken van Hoofddorp? U leest het in het jaarverslag. Download het jaarverslag hier.

Nieuwsbrief
Met een abonnement op de nieuwsbrief van de Raad van Kerken bent u als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via nieuwsbrief@kerkeninhoofddorp.nl