Deelnemende kerken:

Doopsgezinde Gemeente

Protestantse Gemeente

Rooms Katholieke Parochie

Nieuws

Volg ons op Facebook
KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

Agenda

18 aug 10:00
De Lichtkring
20 aug 10:00
Leiden
25 aug 10:00
De Lichtkring
27 aug 12:00
Bijbelse tuin
08 sep 14:00
Parochiehuis
09 sep 20:00
De Lichtkring
17 sep 14:00
Boekwinkel Het Kruispunt

 

SITELINKS
www.raadvankerken.nl
www.destalopdekaag.nl
www.bijbelsetuin.nl
www.boekwinkelhetkruispunt.nl

Home

Uitgelicht

 

Najaarsprogramma 2022

Binnenkort komt het nieuwe najaarsprogramma van de Raad van Kerken uit. Het thema is 'Verbinding' en het seizoen begint al op 8 september met 'Samen in gesprek'. In deze bijeenkomst staat de film 'The Father' met Anthony Hopkins centraal. Een dag later is iedereen welkom bij de voorstelling 'De poppenspeler van Warschau. (Lees hieronder). Het is een prachtig najaarsprogramma geworden voor iedereen die verbinding zoekt. Binnenkort is het complete programma hier te downloaden.

De poppenspeler van Warschau

De voorstelling ‘De poppenspeler van Warschau’ is een ontroerend verhaal over levens die zich verweven, bezien vanuit het perspectief van vriend én vijand. Een vertelling over hoe de hoop levend blijft zelfs in tijden van oorlog en chaos.
Op vrijdag 9 september wordt deze muzikale vertelvoorstelling (12+) opgevoerd in De Lichtkring.

Lees meer

Pilgrimsfathers-wandeling in Leiden

Aan de ene kant worden de pilgrimfathers gezien als de grondleggers van het Amerikaanse vrijheidsideaal, aan de andere kant is het perspectief van de inheemse bewoners iets minder positief. Tijd voor een bezoek aan de vele plekken in Leiden waar ze twaalf jaar lang leefden, werkten en kerkten.

Zaterdag 20 augustus 2022.

Lees meer en aanmelden
Nieuwsbrief
Met een abonnement op de vernieuwde (gratis) nieuwsbrief van de Raad van Kerken bent u als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via nieuwsbrief@kerkeninhoofddorp.nl