Corona-maatregelen

In verband met de corona-maatregelen kunnen veel activiteiten geen doorgang vinden. In de agenda is te zien welke avonden geannuleerd zijn of online plaatsvinden.

Het spreekt voor zich, dat u thuis blijft indien u klachten heeft die kunnen duiden op corona, of recent in contact bent geweest met iemand die corona heeft. Aanmelden is verplicht.

Met een abonnement op de nieuwsbrief van de Raad van Kerken bent u als eerste op de hoogte van geannuleerde, verplaatste of nieuwe activiteiten. Aanmelden kan via mail

(Online) activiteit: Sobere maaltijd in de 40 dagen tijd, Coronaproof!
Op woensdag 24 maart 2021 wordt op 5 kerklocaties één sobere maaltijd georganiseerd.  Afhankelijk van de dan geldende covid-maatregelen zal dat met geen tot minder gasten zijn dan gebruikelijk.
Kalle Brüsewitz, coördinator van het Aanloopcentrum van Stichting Stem in de Stad Haarlem verzorgt bij de Doopsgezinde Gemeente de inleiding. Stem in de Stad zet zich in voor kwetsbare mensen die het moeilijk hebben, in nood zijn en die niet altijd gehoord of gezien worden. www.stemindestad.nl
Via internet zal deze inleiding te volgen zijn in De Ark, De Lichtkring, de Marktpleinkerk en de Parochie. Gasten van de Sobere Maaltijd kunnen dit ook thuis volgen. Met hulp van de jongeren van Rotaract wordt geprobeerd soep thuis te bezorgen.
Aanmelden uiterlijk 18 maart voor alle informatie over meeluisteren en aanmelden KLIK HIER

: vrijdag 24 maart om 18.15