KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

12 okt 20:00
13 okt 14:00
Parochiehuis
20 okt 20:00
26 okt 19:30
Doopsgezinde Kerk

www.raadvankerken.nl

24e Dialoog in Muziek: thema 'Over Grenzen'

Elf koren zingen over grenzen

Op de 24e editie van Dialoog in Muziek, het populaire korenfestival van Hoofddorp, zingen dit jaar elf koren over grenzen. Letterlijk en figuurlijk: in veel verschillende talen, van Russisch tot Latijn en van Duits tot Xhosa, zingen ze over New York, Zuid-Afrika en de bergweiden van de Alpen. Tussen 14.00 uur en 17.30 kan iedereen binnenlopen voor de koren van zijn of haar keuze.
De koren die meedoen en wanneer ze te horen zijn op een rij:

Tussen 14.00 en 15.00 uur:         Vivace Hoofddorp, Hosanna Rijsenhout en Route 66;

tussen 15.00 en 16.00 uur:         Vrouwenkoor Haarlemmermeer, Haarlemmermeers Mannenkoor Zang en Vriendschap, Morrend Volk en Viva la Musica;

tussen 16.00 en 17.00 uur:         Voci Vivaci, Meerzingkoor en Zanggroep Experiment

en als afsluiting                              het Boerderijkoor (17.05 – 17.20 uur)
Tussen de optredens door kan het publiek de kerk in- en uitlopen. Er is de hele middag koffie. De toegang is zoals altijd gratis, wel is er een collecte bij de uitgang. Dialoog in Muziek krijgt geen subsidies; dirigenten en pianisten krijgen een vergoeding uit de collecte.
Dialoog in Muziek vindt plaats in de Marktpleinkerk, Marktplein 96 in Hoofddorp.
Dialoog in Muziek staat onder auspiciën van de Hoofddorpse Raad van Kerken, in het kader van de wereldwijde Week van Gebed voor de eenheid.