(Online) Sobere maaltijd over 'Stem in de stad'

Op woensdag 24 maart 2021 om 18.15 uur wordt op 5 kerklocaties één sobere maaltijd georganiseerd.  Afhankelijk van de dan geldende covid-maatregelen zal dat met geen tot minder gasten zijn dan gebruikelijk.
Kalle Brüsewitz, coördinator van het Aanloopcentrum van Stichting Stem in de Stad Haarlem verzorgt bij de Doopsgezinde Gemeente de inleiding. Stem in de Stad zet zich in voor kwetsbare mensen die het moeilijk hebben, in nood zijn en die niet altijd gehoord of gezien worden. www.stemindestad.nl
Via internet zal deze inleiding te volgen zijn in De Ark, De Lichtkring, de Marktpleinkerk en de Parochie. Gasten van de Sobere Maaltijd kunnen dit ook thuis volgen. Met hulp van de jongeren van Rotaract wordt geprobeerd soep thuis te bezorgen.
voor alle informatie over meeluisteren en aanmelden KLIK HIER