03 sep 20:00
29 okt 20:00
De Lichtkring

Christien Crouwel over Oecumene - online

Op dinsdag 2 februari spreekt Christien Crouwel, secretaris van de Landelijke Raad van Kerken met ons over de plaatselijke oecumene in Hoofddorp. Hoe kunnen we die nieuwe impulsen geven? Wat zijn de landelijke ontwikkelingen?
Vanwege de Corona-pandemie zal deze bijeenkomst online zijn. De bijeenkomst is te volgen via Zoom en Kerktv.

Opgave voor Zoom via het via het aanmeldformulier op pghoofddorp.nl/agenda. Je krijgt dan een link toegestuurd en je kan dan actief meedoen. De avond begint om 20.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen.

Opgave voor Kerktv is niet nodig, maar in verband met de Avondklok stopt de uitzending om 20.45. Je hebt dan wel de inleiding van Christien Crouwel gehoord. Kerktv ‘De Lichtkring’

Datum, tijd, locatie

Dinsdag 2 februari 2021