27 sep 19:30
09 okt 10:00
Doopsgezinde Kerk

Samen in gesprek: The Good Liar

Meesteroplichter Roy kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty online ontmoet. Wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft. Als de twee naar elkaar toe groeien verandert een eenvoudige zwendel in een niét eenvoudige situatie.
Omdat we na afloop van de film nog even na willen praten, is er om 13.45 uur koffie/thee en beginnen we om 14.00 uur precies. We weten niet welke coronamaatregelen er dan gelden, daarom vragen we u zich op te geven.

Donderdag 9 september van 14.00 tot 16.00 uur in het Parochiehuis, Kruisweg 1073, Hoofddorp.

Telefonisch bij Coby Bergsma 023 565 24 00 of

per e-mail bij Els van Dongen welzijn@kbo-haarlemmermeer.nl.

Vervoer

Kunt u niet zelfstandig naar het Parochiehuis komen, laat dat dan weten, dan wordt u opgehaald.

Bijeenkomsten 'Samen in Gesprek' worden georganiseerd door de KBO-seniorenvereniging samen met de parochie Joannes de Doper. Voor de koffie/thee vragen we een vrijwillige bijdrage.