KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

29 jan 13:30
10 feb 14:00
14 feb 20:00
De Lichtkring
15 feb 20:00
01 maa 20:00
02 maa 18:15
09 maa 18:15

www.raadvankerken.nl

Samen in gesprek

Thema vandaag: het ‘levensverhaal’ van Maria Magdalena

Maria Magdalena is een van de meest spraakmakende figuren uit het Nieuwe Testament. In de loop der eeuwen is haar van alles toegedicht: ze zou een bekeerde zondares zijn geweest, maar misschien ook Jezus’ partner. Of was zij de ‘volledig ingewijde’, zoals we kunnen lezen in het evangelie van Maria (Magdalena).
Els van Dongen kruipt in de huid van deze bijzondere vrouw en neemt ons mee in haar levensverhaal. We geven na het verhaal graag anderen de gelegenheid om te vertellen wat Maria Magdalena voor haar/hem betekent.
Na de pauze kijken we naar een gesprek van Paul Witteman met Herman Finkers over het Gregoriaans en we luisteren naar Statuit el Dominus, gezongen door de vrouwen van het a cappellakwintet Wishful Singing.

Datum, tijd en locatie

Donderdag 12 mei 2022

Tijd: 14.00-16.00 uur

Plaats: Parochiehuis Joannes de Doperkerk, Kruisweg 1073, Hoofddorp

Informatie en aanmelden

Telefonisch bij Coby Bergsma 023 565 24 00 of
per e-mail bij Els van Dongen
welzijn@kbo-haarlemmermeer.nl

Vervoer
Kunt u niet zelfstandig naar het Parochiehuis komen, laat dat dan weten, dan wordt u opgehaald.

.

Bijeenkomsten 'Samen in Gesprek' worden georganiseerd door de KBO-seniorenvereniging samen met de parochie Joannes de Doper. Voor de koffie/thee vragen we een vrijwillige bijdrage.