KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

Joannes de Doper
het Fundament
06 jan 17:00
Doopsgezinde Kerk
12 jan 14:00
09 feb 14:00

www.raadvankerken.nl

Symbolisch poppen maken die dwars liggen

Met behulp van stofjes, wol, vulmateriaal, kralen en naaigerei naaien we heel eenvoudige poppetjes die verbeelden, waarin ons geloven of spiritualiteit “dwars” mag staan op ons of onze maatschappij.
Voel je uitgenodigd om onder leiding van Hedi Hegeman een eenvoudig poppetje of object in elkaar te komen naaien. Er zijn stofjes, wol, vulmateriaal, kralen en er is naaigerei aanwezig, maar zelf meenemen mag natuurlijk ook.
We zoeken naar hoe ons geloven of onze spiritualiteit, soms dwars ligt in onze persoonlijkheid, of dwars staat op de maatschappij om ons heen. Want dwars door alles heengaan, kan ons ook enorm helpen in deze vreemde tijd, om overeind te blijven.

Datum, tijd en locatie

Woensdag 27 oktober 2021