KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

18 aug 10:00
20 aug 10:00
Leiden
25 aug 10:00
27 aug 12:00
Bijbelse tuin
08 sep 14:00
Parochiehuis
09 sep 20:00
17 sep 14:00

www.raadvankerken.nl

Pilgrimsfathers-wandeling

Misschien eerder dit jaar de mooie serie van Leo Blokhuis over de pilgrimsfathers gezien? Bezoek nu de vele plekken in Leiden waar ze twaalf jaar lang leefden, werkten en kerkten. In de tv-serie stond de dubbele kant van deze groep centraal. Aan de ene kant worden ze gezien als de grondleggers van het Amerikaanse vrijheidsideaal, aan de andere kant is het perspectief van de inheemse bewoners iets minder positief. Goed om het ook over deze vragen te hebben in een tijd waarin er veel over democratie en over minderheden wordt gesproken.

Zaterdag 20 augustus in Leiden

Vertrek om 10.00 uur vanaf Station Hoofddorp.

Aanmelden

Meld je uiterlijk 13 augustus aan bij Aarnoud van der Deijl, ar.vanderdeijl@pghoofddorp.nl.