KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

03 feb 17:00
De Lichtkring
06 feb 20:00
09 feb 14:00
Parochiehuis
03 maa 17:00
Joannes de Doper
06 maa 20:00

www.raadvankerken.nl

Kerstgroepententoonstelling

Veel mensen hebben een kerstgroep in huis. Er zijn ook mensen die kerstgroepen verzamelen. En wat is er dan leuker dan rond de kerstdagen een tentoonstelling bezoeken waar de kerststal centraal staat?

Het Fundament onder de H. Joannes de Doperkerk biedt dit jaar onderdak aan een bijzondere tentoonstelling: een grote verzameling van ruim 100 kerstgroepen. Deze groepen zijn eigendom van mevrouw Bottema, lid van de ‘Vereniging van vrienden van de Kerstgroep’, die kerstgroepen uit diverse landen verzamelt.

Datum, tijd en locatie

Van zaterdag 17 december t/m zaterdag 31 december 2022. Eerste Kerstdag gesloten.

Openingstijden: 13.30-17.00 uur

Plaats: Het Fundament,  RK Joannes de Doperkerk
Kruisweg 1071, Hoofddorp

Informatie en aanmelden

Informatie bij Boekwinkel Het Kruispunt.
Aanmelden niet nodig, maar neem wel contact op met boekwinkel Het Kruispunt als u met een groep wilt komen.
Info@boekwinkelhetkruispunt.nl,
tel. 023 561 73 92