KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

03 feb 17:00
De Lichtkring
06 feb 20:00
09 feb 14:00
Parochiehuis
03 maa 17:00
Joannes de Doper
06 maa 20:00

www.raadvankerken.nl

Samen in gesprek: Energiebank

Tijdens de bijeenkomsten 'Samen in gesprek' praten we met elkaar over een cultureel, religieus of maatschappelijk onderwerp.

Jorrit Leijting van het Natuur en Milieucentrum in Hoofddorp, het energieloket en de energiebank laat zien hoe we geleidelijk van het gas af kunnen en daarmee een bijdrage leveren aan een beter milieu. En hoe we met praktische maatregelen ook nu al onze energierekening kunnen verlagen en onze buurt vergroenen.

Datum, tijd en locatie

Donderdag 9 februari 2023

Tijd: 14.00-16.00 uur

Plaats: Parochiehuis Joannes de Doperkerk, Kruisweg 1073, Hoofddorp

Aanmelden en informatie
Telefonisch bij Coby Bergsma 023 565 24 00 of bij Leo Mesman, mesmanleo51@gmail.com

Vervoer
Kunt u niet zelfstandig naar het Parochiehuis komen, laat dat dan weten, dan wordt u opgehaald.

Vrijwillige bijdrage koffie/thee

.

Volgende bijeenkomst:
Donderdag 9 maart: Film Joseph de Rebel
Donderdag 13 april: Historisch Haarlemmermeer
Donderdag 11 mei: Kunst van Kees Bos
Bijeenkomsten 'Samen in Gesprek' worden georganiseerd door de KBO-seniorenvereniging samen met de parochie Joannes de Doper.