KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

03 feb 17:00
De Lichtkring
06 feb 20:00
09 feb 14:00
Parochiehuis
03 maa 17:00
Joannes de Doper
06 maa 20:00

www.raadvankerken.nl

1e Sobere maaltijd: Chikowa Youth Development Centre College

Elke woensdag in de veertigdagentijd (behalve op 1 maart) is er op wisselende locaties in Hoofddorp een sobere maaltijd met een presentatie en een gesprek over een maatschappelijk onderwerp. De maaltijden bestaan uit vegetarische soep met brood.

De maaltijden starten om 18.15 uur en duren tot ongeveer 19.15 uur. Na de maaltijd is er op enkele locaties gelegenheid om een vesper of korte viering bij te wonen.

Kosten: donatie voor een goed doel.

Woensdag 22 februari in het Parochiehuis of Het Fundament, naast Joannes de Doperkerk, Kruisweg 1073

Onderwerp: Het Chikowa Youth Development Centre College in Zambia

Het Chikowa Youth Development Centre College in Zambia biedt een betaalbare technische opleiding aan plattelandsjongeren. Lokale leraren en ook vrijwilligers van Fidesco geven hier les. Vastenactie wil een klein huis bijbouwen voor leraren. Miriam Witt van Fidesco vertelt over dit project.
Aanmelden
Opgeven bij het Parochiesecretariaat tel 023 56 38 145 (9-12 uur) óf e-mail soberemaaltijden@kerkeninhoofddorp.nl

Programma

Een sobere maaltijd start om 18.15 uur met een inleiding en gesprek over een maatschappelijk onderwerp.

Na een korte meditatieve tekst is er een inleiding van 10 tot 15 minuten. Dan volgt de maaltijd van soep en brood. Afgesloten wordt met reacties op de inleiding en beantwoording van vragen. Einde om ongeveer 19.15 uur.
Na afloop wordt een bijdrage gevraagd en is bestemd een goed doel.