Deelnemende kerken:

Doopsgezinde Gemeente

Protestantse Gemeente

Rooms Katholieke Parochie

Nieuws

Volg ons op Facebook
KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

Agenda

03 jun 19:00
Joannes de Doper
06 jun 20:00
het Fundament
11 jun 10:30
De Ark
17 jun 13:00
Joannes de Doper

 

SITELINKS
www.raadvankerken.nl
www.destalopdekaag.nl
www.bijbelsetuin.nl
www.ontmoetinghoofddorp.org

Open Dag Tiltenberg – Verdiep je geloof!

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert de theologische opleiding Bonifatiusinstituut een Open Dag voor belangstellenden op de leslocatie De Tiltenberg in Vogelenzang. Informatie over de studie en de open dag is te vinden op Sint Bonifatius Instituut.

 

Wil je je verdiepen in je geloof, meer weten en sterker staan om anderen te helpen hun weg te vinden in het geloof? Wil je een studie doen die je uit kunt bouwen tot en met Baccalaureaat en Licentiaat van de Pauselijke Lateraanse Universiteit? Kom dan naar de Open Dag! De dag begint om 9.00 uur met een Eucharistieviering; na een koffie- theepauze begint om 10.30 uur een introductieprogramma.

Op de Open Dag kun je kennismaken met het St. Bonifatius Instituut, het studie- en vormingscentrum van het bisdom Haarlem-Amsterdam, dat ook open staat voor belangstellenden van elders. Van harte welkom!

 

Programma
Vanaf 10.30 uur bieden we een programma, waarin stafleden uitleg geven over de opzet van de studie en mogelijkheden die de studie biedt. Voor het bisdom Haarlem-Amsterdam zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om diaken of catechist te worden. In ieder geval doe je een studie die kerkelijk is goedgekeurd en verbonden met de Pauselijke Lateraanse Universiteit.

Belangstellenden kunnen die dag een college bijwonen, verder zal een aantal studenten vertellen over hun motivatie voor de studie en hun ervaringen. Er is uitgebreid gelegenheid uw vragen te stellen en met elkaar en met studenten die al op het Bonifatiusinstituut studeren in gesprek te gaan. De Open Dag zal tot ongeveer 14.30 uur duren.

 

In de Joannes de Doperparochie zijn al een aantal studenten bezig met de opleiding of zelfs al (bijna) klaar.

Meer informatie of aanmelden kan via bonifatiusinstituut.nl/