Parochiehuis
Parochiehuis
21 jan 20:00

Herdenken met het Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis staat op 2 november stil bij wie ons ontvallen zijn middels een herdenkingsvideo met muziek, een gedicht en een klein ritueel. Zo worden overleden patiënten, medewerkers en ieder die we missen in ons persoonlijk leven herdacht.

Dit jaar staat alle afscheid-nemen in de schaduw van corona. Niet alleen omdat mensen daaraan zijn gestorven, maar omdat élk afscheid extra zwaar is geweest vanwege de noodzakelijke beperkingen.

Het Spaarne Gasthuis nodigt je uit om op 2 november a.s. samen een moment stil te staan en een kaarsje te branden om de dierbaren op speciale wijze te herdenken.
Vanaf 2 november is de herdenkingsvideo (7 minuten) te bezien en te beluisteren via Spaarnegasthuis.nl of sociaal media.

Het filmpje blijft ook na 2 november beschikbaar.