23 jun 19:30
03 sep 20:00
De Lichtkring

Ontmoetingsbijeenkomst

Het Oecumenisch Platform Noord-Holland organiseert op dinsdagavond 8 juni een online ontmoetingsbijeenkomst. Het thema van de bijeenkomst is: Het licht en donker van corona. Hoe gaan kerken verder na corona?

Corona zet ons aan het denken over wat ertoe doet:persoonlijk en als lid van een geloofsgemeenschap. Reikhalzend kijken we uit naar de versoepeling van de maatregelen. Hoe zal het verder gaan? Pakken wij de draad op zoals het was of ervaren we dat het ook anders kan?

Hoe gaan kerkgemeenschappen verder na corona? Brengt het ons dichter bij elkaar? Wat zijn aandachtspunten en waar liggen kansen?

We starten de avond om 19.30 uur met inspirerende verhalen van gastsprekers. Daarna gaan we in groepen uiteen om van gedachten te wisselen. We kijken ernaar uit om samen met u het licht en donker van corona te verkennen!

Aanmelden kan via oecumenischplatformnh.nl/contact of e-mail info@oecumenischplatformnh.nl. Graag aanmelden voor donderdag 3 juni 2021.

U ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst de digitale link naar de bijeenkomst. Het programma vindt u hieronder:

> Programma