KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

29 jan 13:30
10 feb 14:00
14 feb 20:00
De Lichtkring
15 feb 20:00
01 maa 20:00
02 maa 18:15
09 maa 18:15

www.raadvankerken.nl

Herdenken met een kaarsje

Het opsteken van een kaarsje voor een dierbare overledene is een bijzondere manier om iemand te gedenken. In de Marktpleinkerk en De Lichtkring is dat mogelijk op zondagmiddag 21 november.

November is de maand van gedachtenis aan overledenen. Op 21 november is iedereen die iemand mist welkom om te herdenken, te rouwen of om afscheid te nemen. In de middag is er een inloopprogramma voor wie een rustig, intiem, persoonlijk moment van gedachtenis waardeert. Er is ontvangst met koffie en thee en in de kerkzaal is een kort doorlopend ritueel met muziek, warme woorden en licht om te ontsteken.

De Marktpleinkerk, Marktplein 96, is op zondag 21 november geopend van 13.00-15.00 uur. In De Lichtkring, Lunenburgdreef 70, kan met van 14.30-16.00 uur terecht.

Meer informatie is te vinden op www.pghoofddorp.nl.