KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

12 okt 20:00
13 okt 14:00
Parochiehuis
20 okt 20:00
26 okt 19:30
Doopsgezinde Kerk

www.raadvankerken.nl

Week van gebed en eenheid 2022

Elk jaar in januari wordt over de hele wereld gebeden voor de eenheid van de christenen en de kerken. Steeds wordt deze gebedsweek door een andere kerk voorbereid. Dit jaar hebben kerken uit het Midden Oosten gebeden gemaakt.
Ook in Hoofddorp bidden we al jarenlang mee door middel van gebedsbijeenkomsten op een avond door de week. De afgelopen jaren is daar iets bijzonders bij gekomen. We bidden samen met christenen uit de hele Haarlemmermeer. Afgelopen jaar konden de live-bijeenkomsten niet doorgaan. In plaats daarvan kwamen we online bij elkaar. Dat was bijzonder mooi: met wel iedere keer 50 deelnemers baden we elke avond via Zoom. Hieronder ziet u het schema zoals dat bedoeld was: elke avond vanuit een andere locatie. Maar omdat alles waarschijnlijk online zal zijn geeft dit schema vooral aan welke kerk de online bijeenkomst voorbereidt. Geef u dus vooral op via weekvangebed@solcon.nl, dan krijgt u de Zoom-links voor elke avond toegestuurd.

Vanuit Hoofddorp heeft de gebedskring van de Marktpleinkerk samen met de Arabische Alliance-Church de gebedsbijeenkomst voorbereid. Ook dat is een bijzondere samenwerking.

De online bijeenkomsten komen vanuit:
16 januari: Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug
17 januari: De Oase, Liesbos 28, Hoofddorp