KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

03 feb 17:00
De Lichtkring
06 feb 20:00
09 feb 14:00
Parochiehuis
03 maa 17:00
Joannes de Doper
06 maa 20:00

www.raadvankerken.nl

Film in De Lichtkring: ‘Adam, waar ben je’

Het Griekse eiland Athos is al eeuwenlang een monnikenrepubliek. Het is een fascinerende, maar zeer gesloten gemeenschap van ongeveer 1500 mannen. De Oekraïense filmmaker Alexander Plyska maakte een poëtisch portret van deze gemeenschap: hun bidden en zingen, maar ook hun werk met de koeien in de mist van de ochtend. Deze film ‘Adam, where are you’ (Adam, waar ben je) is te zien op dinsdag 29 november in De Lichtkring, Lunenburgdreef 70, Hoofddorp.

Tot onze grote vreugde wil de filmmaker Alexander Plyska bij ons vanaf 19.30 een toelichting geven op zijn film. Hij verblijft als vluchteling in Europa. De hele opbrengst van de avond gaat naar Oekraïne.

Datum: dinsdag 29 november

Programma:
19.30 uur: gesprek met filmmaker Alexander Plyska (Engels)
20.00 uur: film ‘Adam, where are you’ (Grieks gesproken, Nederlands ondertiteld)
21.20 uur einde
Plaats: De Lichtkring, Lunenburgdreef 70, Hoofddorp

Toegang: € 10. Opbrengst voor Oekraïne.

Trailer en andere informatie over de film: https://denpeirazei.com/

Contact: Coen Wessel, c.wessel@pghoofddorp.nl, tel. 06-174 516 33.