Deelnemende kerken:

Doopsgezinde Gemeente

Protestantse Gemeente

Rooms Katholieke Parochie

Nieuws

Volg ons op Facebook
KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

Agenda

03 jun 19:00
Joannes de Doper
06 jun 20:00
het Fundament
11 jun 10:30
De Ark
17 jun 13:00
Joannes de Doper

 

SITELINKS
www.raadvankerken.nl
www.destalopdekaag.nl
www.bijbelsetuin.nl
www.ontmoetinghoofddorp.org

Sobere maaltijden 2023

Een maaltijd van soep en brood nuttigen en een goed doel steunen. Dat is dé formule van de Sobere Maaltijden die ieder jaar in Hoofddorp worden gehouden. Er zijn dit jaar zes maaltijden op 5 verschillende kerkplekken; vanaf Aswoensdag 22 februari tot en met 5 april, de woensdag voor Pasen.

 

Bij iedere maaltijd staat een maatschappelijk thema centraal. De eerste maaltijd op woensdag 22 februari in het Parochiehuis van de RK Joannes de Doperkerk, Kruisweg 1073, staat in het teken van de ‘Het Chikowa Youth Development Centre College in Zambia’.

Tijdens de maaltijden op 8, 15, 22, 29 maart en 5 april staan weer andere thema’s centraal: Meer Bomen Nu, INLIA, Hulp aan Oekraïne, Stichting Make a Child Happy en Caring Farmers. Meer informatie over de maaltijden is te vinden in de Agenda op deze website.

 

Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Na aftrek van kosten wordt de bijdrage geschonken aan een per maaltijd vastgesteld goed doel.

Een Sobere Maaltijd geeft gelegenheid om mensen te ontmoeten en om met anderen van gedachten te wisselen en om ervaringen te delen.

 

De maaltijden zijn voor iedereen toegankelijk. Informatie over en aanmelden voor een of meerdere maaltijden kan via soberemaaltijden@kerkeninhoofddorp.nl en bij de kerkplekken. Vermeld in uw mail welke maaltijd u wilt bezoeken en met hoeveel personen u komt.

 

Klik hier voor de flyer: Sobere maaltijden flyer