KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

03 feb 17:00
De Lichtkring
06 feb 20:00
09 feb 14:00
Parochiehuis
03 maa 17:00
Joannes de Doper
06 maa 20:00

www.raadvankerken.nl

Catechesegroep gehandicapten Hoofddorp

Ieder jaar kiezen we een thema voor de bijeenkomsten. Het programma bestaat uit 4 blokken. Elk blok staat onder leiding van een voorganger en het blok wordt afgesloten met een dienst in de kerk van die voorganger.
We gaan met elkaar in gesprek over verhalen uit de bijbel of een kinderbijbel zoals 'Moet je horen' van Nico ter Linden. Die verhalen proberen we dan in thema's bij elkaar te zetten. Naast het vertellen van de verhalen gaan we ook met elkaar in gesprek over wat er leeft in ieders leven, waarbij de deelnemers iets kunnen aandragen voor de voorbeden. De verwerking van de verhalen zal merendeel in de vorm van kleurplaten zijn, maar we proberen ook wat andere verwerkingen te vinden.

We komen bij elkaar voor de catecheseavonden op dinsdagavonden van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur in Het Brandpunt, Hoofdweg 770.

Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers. Neem daarvoor contact op met Tineke Koster, tel. 023-555 67 77.

Ook nieuwe chauffeurs om de deelnemers te rijden zijn van harte welkom, vooral iemand die een rolstoelbusje heeft/kan rijden. Neem daarvoor contact op met Trudy van Wijngaarden, tel.023-562 79 43.
Lees een uitgebreide impressie van een vorige serie bijeenkomsten. KLIK HIER
contactadres: Helma en André Kastelein
gehandicapten-catechese@kerkeninhoofddorp.nl