KLIK HIER voor een abonnement op de vernieuwde digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

18 aug 10:00
20 aug 10:00
Leiden
25 aug 10:00
27 aug 12:00
Bijbelse tuin
08 sep 14:00
Parochiehuis
09 sep 20:00
17 sep 14:00

www.raadvankerken.nl

Catechesegroep gehandicapten Hoofddorp

Het jaarthema is “Moet je horen”

Naar aanleiding van een kinderbijbel van Nico ter Linden. Er is in eerdere seizoenen al vaker een kinderbijbel gekozen als uitgangspunt voor de verhalen.
We gaan met elkaar in gesprek over verhalen uit deze kinderbijbel, die we dan in thema’s bij elkaar proberen te zetten. Naast het vertellen van de verhalen gaan we ook met elkaar in gesprek over wat er leeft in ieders leven, waarbij de deelnemers iets kunnen aandragen voor de voorbeden. De verwerking van de verhalen zal merendeel in de vorm van kleurplaten zijn, maar we proberen ook wat andere verwerkingen te vinden.

We komen bij elkaar voor de catecheseavonden op dinsdagavonden van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur in het Brandpunt, Hoofdweg 770.

Het programma bestaat uit 4 blokken. Elk blok staat onder leiding van een voorganger en het blok wordt afgesloten met een dienst in de kerk van die voorganger.
Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers. Neem daarvoor contact op met Tineke Koster, tel. 023-555 67 77.

Ook nieuwe chauffeurs om de deelnemers te rijden zijn van harte welkom, vooral iemand die een rolstoelbusje heeft/kan rijden. Neem daarvoor contact op met Trudy van Wijngaarden, tel.023-562 79 43.
Lees een uitgebreide impressie van een vorige serie bijeenkomsten. KLIK HIER
contactadres: Helma en André Kastelein
gehandicapten-catechese@kerkeninhoofddorp.nl