Deelnemende kerken:

Doopsgezinde Gemeente

Protestantse Gemeente

Rooms Katholieke Parochie

Actueel

Volg ons op Facebook
KLIK HIER voor een abonnement op de digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

Agenda

23 jun 19:30
Marktpleinkerk
25 jun 10:00
30 jun 19:30
Marktpleinkerk
03 sep 20:00
De Lichtkring

 

SITELINKS
www.raadvankerken
www.destalopdekaag.nl
www.bijbelsetuin.nl
www.boekwinkelhetkruispunt.nl

Pinksterviering

De werkgroep heeft als taak: de volledige organisatie van de Pinksterviering. Hieronder wordt verstaan zowel de technische kant van de organisatie als de coördinatie en het helpen samenstellen van de liturgie in samenspraak met de voorgangers en de koren, alsmede het goed verlopen van de dienst zelf. Er is een draaiboek voor de organisatie beschikbaar. We willen graag de voorbereidingsgroep wat uitbreiden zodat de voorbereiders niet ieder jaar “dienst hoeven te doen”.